Bagaimana Memulakan Perniagaan Online Walaupun Anda ZERO Ilmu?

11038721_673311459458601_5253071361652096770_nSalam Kawan,

Adakah anda berminat untuk memulakan perniagaan online yang menjana pendapatan 6-angka setahun?

Jika jawapan anda YA, maka, laman web ini dibina khas untuk membantu anda..walaupun anda ZERO dan langsung tak ada ilmu dalam bidang ini.

Saya bukan seorang jutawan internet (belum lagi), tetapi saya sudah mencapai 6-angka setahun menjual produk-produk digital seperti ebook dan membership melalui internet.

Saya tidak mempunyai produk sendiri. Model yang saya guna untuk menjana pendapatan online adalah affiliate marketing.

Affiliate marketing ni best sebab saya tak perlu  bersusah payah untuk buat produk. Kerja saya cuma menjadi ejen kepada produk orang lain dan menerima komisen dari hasil jualan saya.

So far so good.. :-)

Pendapatan setakat ini amat memuaskan.

Untuk tahun ini (2016) dan tahun-tahun akan datang, saya target nak jana sekurang-kurangnya satu juta ringgit setahun dari bisnes online.

Rasa-rasanya boleh tak saya capai matlamat ini?

Hmm…

Rasanya boleh kot.

Saya dah siap buat perancangan. Cuma usaha tu saya rasa perlu buat lebih.

Bagaimana pula dengan anda?

Adakah anda sudah membuat menjana duit dari internet?

Ok, begini…Saya akan bantu anda untuk membina bisnes internet yang menjana sekurang-kurangnya RM100,000 setahun melalui maklumat-maklumat berguna dalam blog ini.

Anggap je blog perniagaanonline.com.my sebagai panduan untuk memulakan perniagaan online.

Ikhlas,

Clarentino Aduk

Usahawan Internet

Be Sociable, Share!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes